Om meg


NAVN:
Øyvind Berekvam
FØDT: 1977, Stavanger. Oppvokst i Farsund og Sandnes.
BOSTED: Stavanger
YRKE: Jobber som digital rådgiver i kulturavdelingen og kommunikasjonsavdelingen i Stavanger kommune.

KORT BIO: Musikkblogger. Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Musikken min finnes på iTunes.

Har tidligere jobbet som nettredaktør og kommunikasjonsrådgiver ved Sølvberget, Stavanger kulturhus. Var også politisk rådgiver for Rogaland Arbeiderparti. Er tidligere nettredaktør og presseansvarlig ved Rogaland Teater. Ved teatret satt jeg også i prosjektgruppen for nytt teater (Mot2020) og var redaktør for visjonsdokumentet.

Jeg har også jobbet som journalist for BT.no, Adressa.no, Fvn.no og Aftenbladet.no gjennom fellestjenesten Fire Store Underholdning. Har også jobbet i Studentavisa Hugin, Sandnesposten og Rogalands Avis.

I tillegg har jeg vært prosjektkonsulent for Stavanger Konserthus og rådgiver for kulturavdelingen i Sandnes kommune. Har også fungert som faglærer for kultur- og underholdningsjournalistikk, featurejournalistikk, digitale medier og blogging ved Norges Kreative Fagskole. Har og blitt brukt en hel del som foredragsholder og konsulent innen sosiale media.

Fyldigere informasjon om yrkeserfaring finnes på linkedin.com/in/berekvam.

PRIVAT: Pappa til Mina og Pia. Samboer med Margrethe.

INTERESSER: Liker musikk, tegneserier, strengeinstrumenter, superhelter, Liverpool FC, overdrevne katastrofefilmer og langdryge tvserier. Er opptatt av nye medier og er overbevist om at internett er kommet for å bli.

MUSIKK: Min egen musikk, laget under artistnavnet The Jedson Project, finnes i følgende kanaler:

OM BLOGGEN: Jeg bruker denne bloggen til å forsøke å spre god musikk ut til flere. Her publiseres det poster om ny musikk, nye plater, gamle klassikere, konsertopplevelser og egne erfaringer som musiker og kulturjournalist. I tillegg kan det dukke opp  innlegg om andre ting som engasjerer meg 🙂

Kontaktinformasjon finner du her.

 

«Information is not knowledge.
Knowledge is not wisdom.
Wisdom is not truth.
Truth is not beauty.
Beauty is not love.
Love is not music.
Music is the best.»

– Frank Zappa

Advertisements

opp ↑

%d bloggers like this: